zeumeren1 - Dagje uit: Zeumeren
Op reis,  simpel leven

Dagje uit: Zeumeren

Eindelijk was het dan mooi weer!! Van een vriendin kreeg ik de tip om eens naar Zeumeren te gaan. Ik kom hier niet uit de buurt, dus alle tips zijn welkom.

Het is een prachtig stukje tussen Amersfoort en Apeldoorn. De meiden vonden het echt geweldig. Er is een heerlijk strand, en het water is vrij schoon. Je kunt er echt heerlijk spelen op de vele speeltoestellen die er staan. Maar ook met een emmertje en schepje zijn de meiden erg blij

Mijn verloofde vond het vooral super dat er zoveel mogelijkheden voor watersporten zijn. Met flinke schansen in het water ook enzo. Ernaast is ook nog een grote pitch&put baan, dus je kunt je man daar af zetten om lekker te gaan golfen, terwijl jij aan je kleur werkt op het strand.

Er is ook gelegenheid tot BBQen, dus je kunt er echt een hele dag van maken.

Dat wij er waren was het nog vrij rustig, maar het schijnt in de zomer best druk te zijn. Hoe dan ook zijn wij er in een half uur, en dat is een stuk makkelijker dan naar de zee te gaan. Ook al ga ik natuurlijk liever naar de zee. Met kleintjes is dit een stuk overzichterlijker. En dat is voor mij een groot pluspunt.

Recreatiegebied Zeumeren

Centraal gelegen in Nederland aan de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn, ligt Zeumeren. Een recreatiegebied dat ideaal is voor een dagje uit voor zowel jong als oud. Op Zeumeren bent u aan het juiste adres als het gaat om een bezoek aan één van de stranden, ligweiden of verschillende speeltoestellen.

Van Shortgolf/Midgetgolf/Footgolf/Jeu de Boules/Waterskiën tot outdooractiviteiten, van avontuurlijk spelen in SchatEiland Zeumeren tot watersporten; op Zeumeren kan het allemaal.

De groene omgeving nodigt uit tot het doen van activiteiten, maar ook tot ontspanning.

BRON: Zeumeren

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Dagje uit: Zeumeren
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

6 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: