Zo bespaar je op grote uitgaven!

grote uitgaven

Grote uitgaven zijn vaak echt een hap uit je spaarrekening en komen met name wanneer het net even niet uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan uitgaven aan bijvoorbeeld jouw auto die het opeens begeeft of apparaten die ermee stoppen. Zo vervelend, want je hoopt stiekem dat je eeuwenlang kunt doen met jouw wasmachine of koelkast. Je kunt er makkelijk op besparen en wel met deze tip!

Is jouw koelkast niet meer goed of is hij misschien te klein en heb je een grotere nodig? Dan weet waar je aan begint. Met name een lekkere grote koelkast, zoals een Amerikaanse koelkast is echt mega duur. Je krijgt er natuurlijk wel een boel ruimte en gemak voor terug, maar zeker wanneer het niet goed uitkomt qua budget hakt het er ook behoorlijk in.

Refurbished

Wist je dat je een koelkast als dit helemaal niet nieuw hoeft te kopen? We bedoelen hier overigens niet mee dat je marktplaats moet afstruinen, want voor huishoudelijke apparaten als wasmachines kan dat niet zo fris zijn. Je weet immers nooit bij wie je koopt. Wat we wel bedoelen is een refurbished apparaat. Yes…ook huishoudelijke apparaten kun je in een refurbished uitvoering aanschaffen. Hoe dat precies werkt vertellen we je graag!

Waarom kiezen voor refurbished

Refurbished kennen we voornamelijk van de smartphones. Deze worden al een aantal jaren aangeboden. Refurbished is een term voor een apparaat dat al eens gebruikt is geweest. Anders dan bij marktplaats krijg je overigens wel kwaliteit en ben je verzekerd van een goede werking. Ook wasmachines, drogers etc. zijn nu in refurbished varianten verkrijgbaar. Net als bij telefoons kunnen ook deze apparaten kleine beschadigingen hebben. Deze beschadigingen doen overigens niets af aan de kwaliteit en werking van het apparaat. Hierop worden ze namelijk uitvoerig getest alvorens ze verkocht worden. Je krijgt er ook nog garantie bij, dus je gemoedsrust is ook zen! Waarom je voor een refurbished koelkast zou kiezen? Hij werkt als nieuw en is veel goedkoper dan een nieuw exemplaar!

Het verschil tussen een refurbished en nieuwe koelkast

Wat het verschil dan is? De eerder genoemde beschadigingen kunnen een verschil vormen. Een nieuwe koelkast is natuurlijk helemaal gaaf en nieuw. Bij een refurbished variant heb je ook niet het nieuwste model, maar he…een koelkast is een koelkast toch? Zolang deze maar goed werkt en hij jouw drankjes koel houdt is het prima! En die beschadigingen? Vaak zijn die niet zo heel spannend en nemen we die al snel voor lief.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like