Zo geef je het leukste online feestje!

online feestje

Ja, ik kan er niks anders van maken. Met al die lockdowns en quarantaines is de kans op een online feestje in plaats van een offline feestje (wie had ooit gedacht dat een gewoon feestje offline feestje zou worden???) gewoon erg groot. Maar dit hoeft helemaal niet stom of saai te zijn! Je kunt echt de bash van het jaar geven en zoveel mensen uitnodigen als dat je zin in hebt! 

 

Een online feestje geef je met deze tips!

 


 1. Kies een thema

   

Dit geeft je een manier om echt wat te organiseren. Van de uitnodigingen, de dresscode, versiering, alles. Zo ziet het er online ook geweldig uit als je screenshots maakt van je scherm. 

 


 1. Ga helemaal los met versiering

   

Bedenk dat de gasten bij jou thuiskomen. Ga niet aan een tafel zitten, maar versier echt je kamer. Maak er een heel event van. Ik hou zelf heel erg van oud en nieuw versiering! Je hebt dan veel gouden accessoires en de feestkleding spat van het scherm. Een leuk idee is om bijvoorbeeld de party hoedjes naar je genodigden te sturen voor het effect.

 

online feestje


 1. Stuur een verrassing bij de uitnodiging

   

Stuur dus een leuke offline uitnodiging. Wat dacht je van een leuke doos met hapjes, een fles wijn, slingers, wat dan ook om het een echt leuk feestje te maken. Dit is overigens ook leuk voor kinderen met spul om slijm te maken of ander leuk knutselspul. Je kunt ook iedereen een cadeautje sturen en het samen online openmaken. 

 


 1. Deel je Spotify playlist speciaal voor het feestje.

   

Op deze manier kan iedereen vast in de stemming komen, en komt het thema van het feestje ook echt leuk aan. Maak dus een speciale playlist voor het online feestje. 

online feestje

 


 1. Dresscode!

   

Dit is toch wel het leukste. Vraag om een kleur of een thema, zodat het er op beeld ook gewoon echt gezellig uitziet. Je hoeft niet allemaal blind naar je beeld te staren. Zet de camera wat verder, ga lekker dansen. Iedereen zijn eigen feestje in zijn eigen kamer. 

 

Heel belangrijk, zorg dat het niet te lang duurt. Dat maakt het akward. 1 of 2 uur is echt de absolute max! Je wilt dat mensen het jammer vinden dat het is afgelopen, niet dat ze denken wanneer het nou klaar is. 

Heel veel plezier!


Lees ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like