in je eentje de feestdagen heerlijk door Zo kom je in je eentje de feestdagen heerlijk door

In je eentje de feestdagen vieren klinkt een stuk zieliger dan het vaak is? De 1 heeft niets met de feestdagen, de ander is net alleen, en wat de reden ook mag zijn. Helemaal niet erg natuurlijk, maar hoe kom je deze dagen door wanneer bijna alles gesloten is? Wij geven je een aantal leuke tips!!

In je eentje de feestdagen door!

Of je uit eenzaamheid, omdat je geen zin in mensen hebt, of andere redenen alleen thuis bent, het maakt niet uit. Je hoeft sowieso niemand uitleg te geven waarom je in je eentje de feestdagen doorbrengt. Mocht je lekker 3 dagen op de bank willen huilen met chocola, wijn en kerstfilms dan kun je alvast beginnen met de eerste tip!

Jouw lievelingseten thuis op de bank

Wat is er lekkerder om te genieten van jouw lievelingseten thuis op de bank? Juist, niets! Puur genieten dit! Je kunt er voor kiezen om zelf jouw favoriete maaltijd in elkaar te koken, maar wanneer je niet zo goed bent in de keuken of er gewoonweg geen zin in hebt, kun je het ook afhalen bij jouw favoriete restaurant. Lekker makkelijk en net zo lekker natuurlijk. Steek een gezellig kaarsje aan met wat fijne muziek en een goed boek erbij en geniet van elk hapje! En…vergeet dat lekkere toetje niet 😉

Oneindig films kijken

Het fijne van de feestdagen is dat niets moet en alles mag. Zo mag je ook oneindig veel films kijken. Plof lekker op je bank of in je fijne stoel, pak een dekentje erbij en wat lekkers te drinken. Van welk filmgenre je ook houdt, op de streamingsdiensten is genoeg te vinden. Zeker in de tijd rondom de feestdagen komen er veel nieuwe releases uit.

Sporten

Ben je moe geworden van al dat hangen? Ga dan lekker naar de sportschool. Veel sportscholen zijn met de feestdagen open (sommigen enkel in de ochtend), dus je kunt er jouw energie lekker kwijt. Tevens ben je meteen goed bezig voor je lijf!! Sporten helpt natuurlijk ook om goede stofjes aan te maken in je hersenen, instant feel good dus. Het is rond de feestdagen ook vast wat rustiger, dus je kunt eindelijk alle normaal gesproken druk bezette apparaten even testen.

Wandelen

Wanneer jouw sportschool niet open is tijdens de feestdagen kun je natuurlijk ook lekker door het bos gaan wandelen. Of door die fijne stad genieten van alle mooie etalages. Omdat de winkels dicht zijn is het er lekker rustig en kun je genieten van een frisse buitenlucht. Ook is het heerlijk om je wandelschoenen aan te trekken en eens een echt uitgebreide wandeling over het strand te maken of juist door het bos. Let op, tweede kerstdag en 1 januari is het vaak niet normaal druk, die dagen zou ik zelf overslaan.

Bijslapen

Omdat ons leven momenteel heel druk is in allerlei opzichten is het ook heel fijn om even lekker bij te tanken. Even goed bijslapen tijdens de feestdagen is dan ook zeker niet verkeerd. Slaap extra lang uit en dut ’s middags nog een uurtje weg. Je hebt immers alle tijd.

Werken

Sommige mensen vinden het tot slot ook heerlijk om te werken tijdens de feestdagen. Voor iemand die de feestdagen niet viert is dit natuurlijk een hele fijne manier om deze dagen om te krijgen. Het mooie is ook nog eens dat je vaak lekker betaald krijgt i.v.m. toeslagen! Lekker geld verdienen dus!! Werk je voor jezelf dan is het een mooie tijd om al die uitgestelde klusjes eens op te pakken. Kijken naar een nieuw logo, social media plan opstellen, oefenen met een podcast, bijlezen in nieuwe informatie. Er is altijd wel iets te doen.ageology banner Zo kom je in je eentje de feestdagen heerlijk door

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥