Zo kan de Sint jullie huis niet missen!

De lijstjes zijn gemaakt, en de eerste schoentjes mogen gezet worden! Wat een spanning voor die kleintjes! Ik weet nog zo goed hoe spannend ik het vroeger vond.

Bij de speelgoedwinkel kon je toen een verlanglijstje voor Sinterklaas halen, en hoefde je het alleen aan te kruizen, hoe mega handig als je nog niet kan schrijven? Op de voorkant kon je een tekening maken met je naam erop. Dat mocht in je schoen.

Nou woonden wij op 3hoog aan de Dappermarkt, en hoe wist die Sint mij nou te vinden? Ik had een klein briefje op de brievenbus geplakt met de namen van mijn broer en van mij. Gelukkig wist hij ons altijd te vinden.

Verlanglijstje voor Sinterklaas maken

Voor de kindjes nu heeft de Albert Heijn iets heel slims bedacht, en kun je vanaf vandaag een mega grote poster halen om op je raam te plakken, daar staat dan hun naam op. Zo kan de Sint niemand meer missen. Als het bij de Albert Heijn niet meer te krijgen is, dan kun je altijd zelf een paar A4tjes aan elkaar plakken, en zo op je raam plakken natuurlijk.

Het verlanglijstje voor Sinterklaas kun je dan samen maken. Om er echt wat tijd in te steken kunnen ze het versieren of er wat leuks op plakken. Ook is een schoen knutselen met daarin een lijstje altijd een leuk tijdverdrijf voor de kinderen.

Ik laat mijn dochters altijd een mooie tekening maken. Of voor de puber een lijstje met cadeaus die ze goed kan onderbouwen. Als een soort van leuke schrijfoefening.

 

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like