Close

Zo kan de Sint jullie huis niet missen!

De lijstjes zijn gemaakt, en de eerste schoentjes mogen gezet worden! Wat een spanning voor die kleintjes! Ik weet nog zo goed hoe spannend ik het vroeger vond.

Bij de speelgoedwinkel kon je toen een verlanglijstje voor Sinterklaas halen, en hoefde je het alleen aan te kruizen, hoe mega handig als je nog niet kan schrijven? Op de voorkant kon je een tekening maken met je naam erop. Dat mocht in je schoen.

Nou woonden wij op 3hoog aan de Dappermarkt, en hoe wist die Sint mij nou te vinden? Ik had een klein briefje op de brievenbus geplakt met de namen van mijn broer en van mij. Gelukkig wist hij ons altijd te vinden.

Verlanglijstje voor Sinterklaas maken

Voor de kindjes nu heeft de Albert Heijn iets heel slims bedacht, en kun je vanaf vandaag een mega grote poster halen om op je raam te plakken, daar staat dan hun naam op. Zo kan de Sint niemand meer missen. Als het bij de Albert Heijn niet meer te krijgen is, dan kun je altijd zelf een paar A4tjes aan elkaar plakken, en zo op je raam plakken natuurlijk.

Het verlanglijstje voor Sinterklaas kun je dan samen maken. Om er echt wat tijd in te steken kunnen ze het versieren of er wat leuks op plakken. Ook is een schoen knutselen met daarin een lijstje altijd een leuk tijdverdrijf voor de kinderen.

Ik laat mijn dochters altijd een mooie tekening maken. Of voor de puber een lijstje met cadeaus die ze goed kan onderbouwen. Als een soort van leuke schrijfoefening.

 

 

About Betty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang