Close

Zo vind je meteen de sneakers die je net hebt gespot!

Ken je dat? Ben je lekker aan het hardlopen, of wandelen in de stad, en zie je iemand met echt de meeste geweldige sneakers die je MOET hebben. Op Google komt je uitleg “roze met streepjes” op niets uit. Maar ik heb nu een app voor je dat je ze wel meteen vind!

Sneakermatch

Met Sneakermatch hoef je dus zelf niet meer op zoek. Je maakt een foto van de schoenen, en die app je naar
+31 6 3 73 964 29. Zij gaan dan op jacht naar de sneakers en sturen jou dan zo snel mogelijk informatie over waar je de sneakers kunt vinden. Zo vond ik dus mijn Nike’s om mee te gaan hardlopen. sneakermatch

Ik weet dat hardloop schoenen niet alleen om het uiterlijk draaien maar om de kwaliteit. Maar na een leuk gesprek met de eigenaresse van de schoenen, begreep ik dat deze ideaal waren. Zo kon ik mooi meteen deze gratis app testen.

De Nike LunarTempo 2. Ze komen uit de Jungle Pack collectie. De zool is voornamelijk gemaakt uit foam, en daarom is hij zo ontzettend licht en heb je dat kussen gevoel. Ze zijn heel geschikt voor de beginnende hardloopster zoals ik, maar ook als je heel snel wilt gaan zijn ze ideaal. De rubber draagt na ongeveer 400km een beetje af.
De Nike LunarTempo 2. Ze komen uit de Jungle Pack collectie. De zool is voornamelijk gemaakt uit foam, en daarom is hij zo ontzettend licht en heb je dat kussen gevoel. Ze zijn heel geschikt voor de beginnende hardloopster zoals ik, maar ook als je heel snel wilt gaan zijn ze ideaal. De rubber draagt na ongeveer 400km een beetje af. Ik heb nog wel even te gaan dus.

Sneakerjagers

De sneakerjagers zoekmachine
De sneakerjagers zoekmachine

Weet je wel al welke sneakers je wilt, dan is sneakerjagers.nl de zoekmachine voor jou. Je vind op de grootste sneaker zoekmachine van Nederland bijna alle sneakers. Je kunt zoeken op merk, winkel, kleur, model of bijvoorbeeld op het trefwoord. Zo kun je dus de laagste prijs, de beste match of bijvoorbeeld de meest dicht bijzijnde winkel vinden die jouw favoriete sneakers verkopen. Erg handig dus!

Hoe heb jij jouw favoriete sneakers gevonden? Welke sneakers gebruik jij om te hardlopen of te sporten?

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Zo vind je meteen de sneakers die je net hebt gespot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang