Zo voeg je Italiaans design toe aan je inrichting

Italiaans design

Ben jij gevoelig voor een mooi interieur dat altijd on point is? Ga je met de interieur trends mee of investeer je liever in echte mooie stukken die lang meegaan? Wat je ook kiest, Italiaans design in jouw huis is altijd een goed idee. Mocht je geen idee hebben hoe je Italiaans design toepast in jouw huis? Wij vertellen het je met deze tips!

Italiaans design…in elke branche is het hoogwaardig en luxe en vaak enkel voor de elite weggelegd. Denk aan Italiaanse kledingmerken, schoenen, maar ook interieur. Toch kan het heel toegankelijk zijn en voor iedereen geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan Flexform, waarmee je de luxe van een Italiaans interieur mixt met de moderne look & feel. Ze hebben allerlei mooie interieur stukken die eigenlijk in elk soort interieur toepasbaar zijn. Of je nu een landelijke inrichting hebt, liever van industrieel houdt of helemaal weg bent van een Scandinavische inrichting. Flexform is lekker met alles te combineren.

Eén van onze tips is de Flexform Groundpiece. Deze bank biedt een combinatie van heerlijk zitcomfort met de luxe van mooi materiaal en design en de praktische zaken met de opbergruimte. Hij ziet er heerlijk comfy uit en dat is fijn, want hiermee ben je verzekerd van lekkere lange avonden bankhangen. De opbergruimte is verwerkt in een leuning en gemaakt van mooi donker hout. Natuurlijk is deze design bank echt een flinke aanschaf in prijs, maar zie het als een mooie investering waar je echt jaren mee vooruit kan.

Wil je liever iets subtieler het Italiaans design in huis halen? Ga dan voor een leuke bijzettafel, zoals de Zefiro. Deze bestaat uit mooi luxe marmer. De Bangkok Ottoman is een geweldige mooie poef om in je interieur te verwerken. Deze schreeuwt ook weer Italiaans design uit!

Het mag wel duidelijk zijn dat wanneer het aan ons ligt Italiaans design zeker niet mag ontbreken in je huis. Wil je liever geen forse investeringen doen in meubels, ga dan voor mooie accessoires. Er is namelijk genoeg te krijgen dat luxe uitstraalt en waarmee je jouw inrichting een niveautje hoger tilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie kandelaars met luxe kaarsen erin? Of een mooie vaas waar je elke week weer opnieuw jouw favoriete bloemen in zet. Het kan allemaal heel simpel zijn, maar met de juiste keuzes kom je heel ver en ziet jouw huis eruit als een droom. Meer inspiratie nodig? Check dan eens onze andere interieur artikelen op de blog!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

Laat hier een opmerking achter, vind ik leuk!