Zomervakantie vier je met de zomerweken in de Julianatoren

zomer julianatoren

Van 8 juli t/m 1 september staat Julianatoren helemaal in het teken van de zomer! En waar kun je de zomervakantie van je kinderen beter beginnen dan in een super vrolijk en zomers pretpark?

Ik ben Yvette en ik blog op mijn eigen huishoudblog. Maar afgelopen weekend mocht ik eens iets heel anders gaan doen, namelijk voor Judith met mijn gezin naar de Julianatoren Zomerweken! Na wekenlang in de bloedhitte te hebben geleefd, hadden we deze dag geluk met een iets beter vol te houden temperatuur en iets meer bewolking.

Een half jaar geleden ging ik voor het eerst met mijn gezin naar de Julianatoren. Het was toen bloedheet en bijna niet vol te houden, dus ik keek er erg naar uit om te ervaren hoe het park was met wat lekkerder weer. Mijn dochter is ondertussen bijna tweeënhalf, dus is alles ook weer een stuk leuker voor haar.zomer julianatoren

DE JUL & JULIA ZOMERWEKEN IN JULIANATOREN

In de Jul & Julia Zomerweken parkeert iedereen gratis, dat was al een lekker begin. Bij binnenkomst werden we meteen verwelkomt met de Jul & Julia Openingshow. Super leuk voor de kinderen, want ik merkte aan mijn dochter meteen dat ze opgewarmd werd. Ze heeft heerlijk mee staan dansen en klappen! Wat ik ook erg leuk vond, was het Dino & Dina’s Zomer Bouwspel. Dino en Dino gaan iets moois bouwen met hun blokken, maar hebben wel hulp van de kinderen nodig!

Verder was er de Jul’s Wild West Show, waar er ook heerlijk werd gedanst. Ook de Meneer Kaasgaaf’s Limboshow en Mevrouw Suikerspin’s Mexicaanse Dansshow zat vol vrolijkheid! Echt iets wat de kinderen fantastisch vinden en er is veel interactie.zomer julianatoren

JUL & JULIA EN DE REIS OM DE WERELD

In het Jul & Julia Theater gaan Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia op een spannende reis om de wereld. Maar dat is niet alleen maar plezier maken! De Boeven willen namelijk de baas van Julianatoren worden. De vraag is of de vrienden ze kunnen tegenhouden! Uiteraard is hierbij de hulp van de kinderen nodig.

Deze show hebben we helaas niet af kunnen kijken, want onze dochter vond het allemaal iets te spannend. Dat wil helemaal niet zeggen dat je hier met een peuter niet heen kunt, dit verschilt per kind. Ik zag veel peuters het naar hun zin hebben, maar die van ons zit nou net in zo’n ‘fase’, je kent het vast wel.zomer julianatoren

IS JULIANATOREN LEUK MET EEN PEUTER?

Ondanks dat onze peuter van tweeënhalf een aantal dingen een beetje eng vond, hebben we het zeker wel naar ons zin gehad. Er is zoveel te doen voor kleine kinderen! Als ze erg jong zijn, wordt het wat lastiger om vermaak te vinden, maar vanaf 3 jaar tot ongeveer 8 jaar denk ik dat je het er fantastisch kunt hebben!

We zijn er uiteindelijk zo’n vier uur geweest. We hebben een lekker ijsje gegeten bij Jul’s La Venezia en geluncht met een frietje en een burger bij Julia’s Cafetaria en de burger was daar echt fantastisch!

Lees hier meer over de Julianatoren!


zomer julianatoren


ageology banner Zomervakantie vier je met de zomerweken in de Julianatoren

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥