De zomer trends in mode!

De zomer trends in mode waren lange tijd lastig te volgen als je een maatje meer hebt. Dit jaar lijkt er echt een ommezwaai te zijn gekomen en hoef je niet langer naar een aparte afdeling maar wordt de mode ook in grotere maten gemaakt. Tijd voor wat zomer trends in mode updates! Curvy ladies zullen deze zomer goed aan onze trekken komen, want de modewereld heeft eindelijk helemaal door, dat dames in een maatje meer een groot deel van hun clientele zijn. Daarom moeten ze het ons makkelijker maken dan voorheen, om de mode op de voet te kunnen volgen, en te kopen wat wij zelf leuk vinden. We willen ons niet bedekken, we willen ons kleden volgens de laatste mode!

Als we curvy artiesten zien die zelfverzekerd modebewust en sexy gekleed gaan, dan moet dat ook voor de rest van ons kunnen toch?

De modehuizen zijn klaarwakker, en wij zijn natuurlijk benieuwd wat ze allemaal aan ons zullen presenteren. Ik heb me laten vertellen dat ze dit jaar helemaal los gaan met geel.

8355D92D 847C 43B0 B107 B0BB0F3D1FC6 De zomer trends in mode!

De zon op je kleding

Optimistisch geel wordt de trend wat de kleur betreft, je kunt allerlei tinten en motieven geel bedenken. Het is zomers en fris! Wat de kleur betreft mogen we dus alvast tevreden zijn, we doen gewoon mee met de zon.

Back to the 50s

Over zon gesproken, heb je de trends van bikini’s voor dit jaar gezien? Sexy en een beetje ondeugend, zodat je lekker de zon op je huid kunt voelen, maar net genoeg bedekkend dat het comfortabel blijft, en je zelfverzekerd op het strand kunt paraderen. Denk aan de style in de tijd van Marilyn Monroe.

Zomer trends in mode

Hoge sneakers zijn de zomer trend!

Nou zijn hoge sneakers al langere tijd populair maar dit jaar moet je echt een paar in de kast hebben staan. Mijn dochter kwam pas met een paar Guess hoge sneakers aan en ik was zo verliefd dat ik ze ook moest hebben. Lekker fris wit met beige, en ze staan leuk onder de tuniekjes van de zomer, maar ook met shorts en een blazer of blouse. Ik heb deze wit met beige schoenen besteld bij Omoda, waar overigens ook een ruime keuze is aan All Stars; niet weg te denken deze zomer!

De Tuniek

Volgens de trends zal de tuniek deze zomer na lange tijd weer opduiken, ik vind dat altijd lekker voelen in zo een loszittende lange bloes, die je gewoon als jurk, of gecombineerd met een strakke broek of legging kunt aandoen. Ik verheug me er nu al op.

Vlinder-trend

Toen er een paar bekende celebrities zich tijdens award shows hulden in vlinderprint en vlinder items op hun kleding, was het duidelijk dat deze vlinders weer zouden opduiken als zomermode trend voor 2022.

Casual meets chiq

Dit is een erg leuke trend vind ik zelf. Denk aan sneakers met een nette jurk, sportbroek met blazer, een legging met hoge hakken; alles kan en mag! Oké, behalve de witte legging. Ook dit jaar slaan we die weer even over.

Ik heb nu al zin in de zomer!

self care vlog banner youtube

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
Scroll naar boven