Close
zomerschoenen

De lekkerste schoenen in de zomer. Ik noem mijn 5 favorieten.

Met dit mooie maar wispelturige weer, heb je echt wel zomerschoenen nodig. Buiten dat ik nog steeds het liefst elke dag gympen draag, zijn dit mijn 5 favoriete zomerschoenen.

Mijn top 5 van zomerschoenen

Espadrilles

Espadrilles moeten bovenaan de lijst. Het zijn van die schoenen die je koopt zodra je 1 voet in Spanje zet. Ze doen mij echt altijd denken aan vakantie.Dit jaar kocht ik ze gewoon online bij Nelson.

Ik bestelde Hobbs voor mijn man, die net wat sportiever ogen dan de originele espadrilles, maar wel net zo lekker lopen. Voor mijzelf bestelde ik de Bobs van Skechers. Skechers is 1 van mijn favoriete merken. Hier zit weer zo een heerlijk memory voetbedje in. Ze lopen dus echt goddelijk. De bovenkant van de espadrilles zijn in zachte kleurtjes zodat ik ze ook nog eens overal bij aan kan. Trouwens, voor ieder paar gaat er 1 paar naar kindjes die echt schoenen kunnen gebruiken. Altijd fijn zo een doel!

Havaianas

Ik kan niet zonder. Het zijn echt mijn lievelingsslippers. Ik heb tot nu toe nog geen ander merk gevonden die zo fijn zitten. Toen ik nog in Spanje woonde droeg ik eigenlijk niets anders dan espadrilles of Havaianas.
Alleen ligt het aan mij of zitten de Havaianas van de Kruidvat net anders als die je in Spanje koopt bijvoorbeeld?

zomerschoenen

Waterschoenen

Ik draag ze zelf niet, maar voor de kleinste vind ik ze toch wel erg handige zomerschoenen. Ze heeft heel snel blaren en overal last van. Met de zachte waterschoenen of surfschoenen heeft ze nergens last van. Ook handig dat ze er gewoon mee in het water kan als we bij een meertje of iets dergelijks zijn, en ze dan ook zo droog zijn.

zomerschoenen

Sandalen

Voor de kleine heb ik een paar sandalen van neopreen van Nike. Het zijn esthetisch gezien niet de mooiste van de wereld, maar ze kan er lekker op rennen en glijd niet uit. Ook krijgt ze er geen blaren van. Ideaal.

Keira en ik letten wat meer op stijl en zijn beide fan van de leren sandalen met een mooi bandje, of in een leuke kleur bijvoorbeeld. Vorig jaar had ik hele mooie oranje/koraal kleurige sandalen. Die komen deze zomer ook de kast weer uit.zomerschoenen

Kaplaarzen

Niet het meest voor de hand liggende zomerschoenen, maar we wonen in Nederland waar je in de zomer niet altijd kunt rekenen op mooi weer. Een paar luchtige kaplaarzen kunnen echt geen kwaad.

Wat zijn jouw favoriete zomerschoenen?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “De lekkerste schoenen in de zomer. Ik noem mijn 5 favorieten.

  1. Buiten slippers en sleehakken heb ik niet echt een zomerschoentje… Dus misschien moet ik maar eens opzoek gaan naar een leuk paar espadrilles!

  2. Momenteel draag ik mijn witte Allstars het liefst. Jouw schoentjes van de foto zijn ook echt heel tof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang