Close

Zweeds design 2.0 in je interieur

Wanneer je graag net wat minder standaard spullen in je interieur hebt staan, is het een aanrader om je te focussen op design spullen. Zweeds design heeft vaak een strakker, moderner en aparter ontwerp wat ontzettend leuk kan staan in je woning.

We kennen allemaal wel Zweeds design. Met name natuurlijk door IKEA. Ik hou van de simpele en strakke ontwerpen, zonder al te veel poespas. Maar minder vind ik dan dat als je bij iemand komt, het niet echt meer uniek is. Maar IKEA is niet de enige met Zweeds design. Ik ontdekte bijvoorbeeld Asplund. Ook met andere design items kun je een interieur toch iets unieker maken. 

Zweeds design

Door een design kast in je interieur te plaatsen, kan dit op een simpele manier een unieke eyecatcher zijn in je woning. Design kasten zijn strak afgewerkt en hebben prachtige details, waardoor er voor ieder interieur een passende kast te vinden is. Of je nu een klein badkamerkastje zoekt, of een prachtig dressoir: een design kast kan altijd!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de ASPLUND KILT LIGHT 180 DRESSOIR? Een prachtig dressoir met veel lades, maar juist door de groene kleur weer heel anders dan wat je verwacht van een dressoir. Ik hou zelf heel erg van groen in mijn interieur, vooral als de rest voornamelijk wit is.

Wanneer de stijl van het dressoir je aanspreekt, moet je zeker even de andere meubels van Asplund bekijken. Asplund is een Zweeds design merk, opgericht in 1989. Elk meubelstuk wordt geproduceerd in Zweden en is gericht op een lange levensduur. Perfect dus wanneer je een meubel zoekt die kwalitatief hoog is en een echte eye catcher kan zijn in je interieur.

Design tafels

Net als bij design kasten, kunnen ook Design tafels een pronkstuk in je woning zijn. Dit kan als salontafel in je woonkamer zijn, of als grote eetkamertafel waarbij samenzijn het uitgangspunt is. Zelf kon ik niet wachten tot ik een grote eetkamertafel kon plaatsen in mijn woning. Heerlijk om samen aan te eten, aan te werken of te beginnen met een kop koffie. Natuurlijk heb ik even rondgekeken op internet naar mijn droom eetkamertafel

Wat vind jij van designmeubelen? Zou je deze plaatsen in je woning?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

2 thoughts on “Zweeds design 2.0 in je interieur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang