Zwemmend door Gelderland

IMG 20150607 135903 - Zwemmend door Gelderland

Ik ga weer verder in mijn zoektocht naar leuke plekjes in de buurt. Ik ben een echte waterrat, en mijn meisjes ook. Natuurlijk hadden we nu ook liever in Ibiza gezeten, en eindelijk de familie aan Miya voorgesteld. Maar deze zomer moet er extra bijles gevolgd worden voor Keira, en hebben mijn verloofde en ik het allebei simpelweg te druk om echt op vakantie te gaan. We gaan dus lekker later in het jaar, en zoeken nu leuke plekjes op om tussendoor heen te gaan.

Ik heb zelf nog steeds geen rijbewijs, dus even naar het strand is gewoon wat moeilijker, dus alles is fietsend. Ik ken deze buurt na 2 jaar nog niet echt, dus is het al een avontuur op zich. Over Zeumeren heb je al kunnen lezen.

Zwembad de Peppel.

Hier is Keira wekelijks te vinden, dus als uitje minder spannend. Toch wil ze wel altijd gaan, lekker bekend terrein. We gaan dan vaak met een vriendinnetje, en kleine Miya vind het ook geweldig. Wel heel erg jammer dat het buitengedeelte niet heel erg bijzonder is voor kleintjes. Er is maar 1 klein diep bad. Zonde met zoveel ruimte. Meer voor de winter dus.

Zwembad de Vrije SlagIMG 20150607 135836 600x337 - Zwemmend door GelderlandIMG 20150607 140057 600x337 - Zwemmend door Gelderland

Dit vonden we zo fijn!! Lekker groot, en een heerlijk pierebadje voor de kleine. Die was er dan ook de hele dag niet uit te krijgen. Er was ook een leuk eettentje bij, type lounge bar, maar dan toch gewoon een snackbar. Voor Keira was er een leuke glijbaan, en flink wat ruimte om uit te sloven met haar duiken en radslagen. Ik hou heel veel van buiten zwemmen en vond dit wel echt een fijn bad.

De Zanding

Vorig jaar zijn we hier al een keer geweest, en we dachten dat het dit jaar beter zou zijn. Maar nee. Het is leuk spelen voor Keira, beetje klimmen enzo. En zij vind het water ook wel gewoon te doen. De omgeving is prachtig, maar ik heb heel veel moeite met die drab grond. Ik kan mij voorstellen dat mensen het er leuk vinden, maar ik hoef er niet meer te komen eigenlijk.

Kom jij uit de buurt van Ede en heb je nog meer tips?? Laat dan snel weten, ik ben erg benieuwd!!


Ik doe mee aan de “mamachallenge zomereditie 2015” meer daar over kun je hier vinden

Heb je deze al gelezen?

Rosan ging naar Rozet 

Fleur naar het Spoorwegmuseum

Kelly naar Pairi Daiza (WOW!!!)

Ik was op Gaasperplas

Marguerita ging smullen bij de Mac 

Jootje ging naar de Julianatoren 

Josan ging ook naar het street painting festival (LOVE LOVE LOVE!!) 

Meer leuke uitstapjes vind je bij Joyce die ging ook naar de JulianaToren, Linda was op de sprookjes camping(wil ik ook heen deze zomer!), Marijke ging naar Groenendaal, en Josan ging gezellig naar de dierentuin!

 

img 20180308 204700 300 - Zwemmend door Gelderland
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Zwemmend door Gelderland
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

7 thoughts on “Zwemmend door Gelderland

  1. De grote koppel in Arnhem is ook nog wel te rijden. Daarnaast kun je zwemmen bij het Rhederlaag. Even een 3 kwartier ( denk ik) rijden, maar wel mooi.

  2. Wat leuk om gezien. Ik ging vroeger altijd naar het oosterbosbad in Barneveld. Daar kom ik oorspronkelijk vandaan haha. Vond het altijd wel leuk daar. Misschien vind je dat ook wat. Ligt redelijk dicht bij afslag van de snelweg, dus redelijk te doen.

  3. Ik moet even graven in mijn geheugen, maar wij gingen vroeger volgens mij altijd naar een zwembad in Bennekom? Of naar de Branding in Doorwerth, maar dat is nu dicht (geloof ik).

Ik hoor graag wat jij van mijn blog vind, laat je een reactie achter?

%d bloggers liken dit: