Close
thuiskantoor

Zwitsers design in jouw thuiskantoor met USM

Ken jij het Zwitserse merk USM al? Voor ons is het nog wat nieuw en dus zijn we er eens goed ingedoken. Het mooie design merk komt uit 1885 (!!) en biedt mooie design stukken voor in huis. Nu we wat meer thuiswerken en dit een nieuwe standaard lijkt te gaan worden is dat mooi, want het merk biedt fijne oplossingen voor je thuiskantoor. Ben je benieuwd naar het merk en enkele van onze favoriete meubelstukken? Wij vertellen het in dit artikel!

USM

Het merk USM komt uit Zwitserland en werd in 1885 opgericht door Ulrich Schaerer. Het bedrijf richtte zich als eerste op metaalbewerking en de fabricage van sloten. Ergens zie je dat nog steeds terug in de hedendaagse ontwerpen van het merk. Metaal vormt namelijk een belangrijk detail binnen de designs van de meubelstukken. Niet alleen ziet het er mooi uit, ook biedt het een uitzonderlijke kwaliteit en een hele lange levensduur. Op het gebied van duurzaamheid zet het merk zich in om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo maken ze gebruik van de nieuwste materialen en de nieuwste technieken.

Voor je thuiskantoor

De design stukken van USM zijn perfect om neer te zetten in je thuiskantoor. Je hebt misschien wel al een oude eettafel staan, maar een goede tafel met bijpassende kast voor al jouw documenten is natuurlijk beter. Zo is de USM Haller collectie top voor jouw office, want deze mooie collectie bevat o.a. een tafel, een rolkastje voor daarbij en een aparte grotere kast. Super handig en natuurlijk heel stijlvol. De USM Haller tafel is enorm fijn om aan te werken. Hij is lekker compact en ziet er door het slanke design ruimtelijk uit. De bijpassende rolcontainer is zeker handig om erbij te hebben, want zo heb je alle papieren, documenten en kantoorbenodigdheden bij de hand. Zowel de tafel als de rolcontainer (en ook de kast) is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Op die manier past het in elk thuiskantoor.

Zwitsers design

De Design meubels van USM zijn mooi en niet tijdsgevoelig. Soms heb je van die bepaalde trends die nu heel tof zijn, maar die na een paar jaar echt niet meer kunnen. Eigenlijk is dat heel erg zonde en helemaal niet duurzaam, want deze meubels gaan maar enkele jaren mee. Bij de meubels van USM is dat anders, want deze hebben een tijdloze uitstraling. Je kunt ze eigentijds maken door gebruik te maken van een eigentijdse styling. Denk aan decoratie en planten waarmee je alles aankleed. Dit soort dingen kun je namelijk makkelijker door de tijd heen vervangen en kost natuurlijk veel minder geld.

Het mag wel duidelijk zijn dat wij enthousiast zijn over de meubels van USM en dan met name de USM Haller collectie. Qua kleur gaat onze voorkeur uit naar beige, omdat dit zo goed wegblendt in een natuurlijke setting. Deze kleur is rustgevend en goed te combineren met allerlei andere kleuren. Ook vinden we de combinatie van beide en het metaal een super mooie stijlvolle en luxe combinatie. Goed voor jouw thuiskantoor dus!


About Jolanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang